Beautiful Place
Categorieën
-----------
 
  
 
 
 
                
  
 
 
 
 
 
              
 
        
 
 

Meer van Beloved Daughter:

    Afgesloten Hof

    Beautiful Place

    Beloved Court

    Beloved Daughter

    Beloved Garden

    Beloved Place

    Beloved Woman

    Bride of Christ

    Daughter of Christ

    Deserted Place

    Desolate Place

    God's garden

    Holy Place

    Hooglied

    Lonely PLace

    Lovely Garden

    Oase

    Resting Place

    Rose of Love

    Prince of Peace

    Schuilgrot

    Tuin van God

    Toevluchtsoord

    Vreugdebron

    Vredevorst

 

Laatste reacties
Mijn Geliefde Kind,

 
Mijn geliefd kind,
 
Besef Mijn liefde voor jou
Denk je dat Ik Mijn hemelse heerlijkheid, die enorme Majesteit, die vreugde en die kracht, allemaal heb afgelegd voor jou... en dat Ik niet onbegrijpelijk veel van jou zou houden? Denk je echt dat jij niet werkelijk kostbaar bent voor Mij? Mijn kind, begrijp je het dan niet? Zie je het dan niet? Ben je zo verblind door de duisternis van deze ontaarde wereld?
Jij bent alles voor Mij!
Ik heb alles gegeven wat Ik had, om je voor Mij terug te winnen. Ik heb alles gedaan wat Ik wil, om jou te tonen dat Ik zoveel om je geef. Er is voor Mij niets, absoluut niets, dat meer waarde heeft dan jij, Mijn geliefd kind. Ik heb het volbracht in jou plaats en er is niets dat voor Mij onmogelijk is.
Jij ligt me het meest aan het hart. Engelen dienen Mij en machten buigen zich voor Mij. Maar voor jou heb Ik Mijn leven afgelegd. Jij bent het meest kostbare dat er is, voor Mij. Jij bent geschapen naar Mijn beeld. Jij bent Mijn geliefde.
Mijn kind geloof de leugens van de duisternis niet. Mijn kind, wordt vrij!
Weet wie je bent! Ik hou van je!
De engelen staan verbaasd om Mijn liefde voor jou. Je kunt Mijn liefde met niets meten, zo groot is het. Mijn kind, weet wie je bent. Ik til je op, boven de hoogste bergen. Ik ga met je mee, door de donkerste dalen. Ik begeleid je als je door het water trekt. Ik sta naast je wanneer je door het vuur moet gaan.
Je bent Mijn geliefde, zoveel meer dan je denkt. Waarom denk je dat Ik zoveel geleden heb, als Ik niet zielsveel van je houd? Die liefde ken je niet. Het is niet van deze wereld. Maar Ik zeg je, dat Mijn liefde groter is, krachtiger en mooier, dan alles wat je ooit op deze wereld zult ontmoeten. Je kunt het niet vergelijken met enig ander iets. Het is zelfs veel groter dan het heelal. Omdat Ik groter ben dan het heelal. Het heelal bevindt zich in Mij. En Mijn liefde gaat uit naar jou.
Ontvang het, geloof het!
Er is niets wat belangrijker is dan deze waarheid, Mijn kind. Hou eraan vast, want het is Mijn leven voor jou.
Je bent van Mij. Wat er ook is.
Wat er ook gebeurt. Je bent kostbaar betaald. Vrijgekocht van schulden en zelfs van de dood. Ik heb ze in jou plaats overwonnen. Ik ben er voor jou. Altijd. Ik gaf je Mijn Geliefde Zoon. Ik gaf je Mijn Heilige Geest.

Ik hou van je.
Je Hemelse Vader
 Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl